KAYSERİ / TALAS - Kuruköprü Şehit Muzaffer Tufaner İlkokulu

Mehmet ŞAHANKAYA - Müdür Yardımcısı

08.04.1987 yılında Kayseri ili Talas ilçesinde dogdu. ilkokulu Derviş Güneş ilkokulunda orta okulu Şehit Binbaşı Mahmut Şahin Ortaokulu´nda liseyi Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi´nde tamamladı. 2006 yılında Gazi Osman Paşa Üniverstesi Sınıf öğretmenliğini bölümünü kazandı 2010 yılında buradan mezun oldu.  2011 Yılında Erzurum ili Karayazı ilçesi yalındal narlıdere köyü ilkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandı. 2014 yılında doğu görevini bitirdikten sonra Kayseri Yeşilhisar ilçesi Kavak ilkokuluna devam etti 2017 yılında Talas Yeni Ufuklar İlkoulunda göreve devam etti. 2020 yılı Eylül ayında idarecilik sınavını kazanarak Kuruköprü İlkokuluna müdür yardımcısı olarak atandı halen görevine devam etmektedir.